Lorem ipsum doloris sit ames
www.kde-mi-pujci.cz Kde-mi-pujci.cz
Ověření poskytovatelé
Bez registru
Bez poplatků
Na směnku
banner 300x300
Kategorie Kategorie půjček
banner 300x300
Užitečné informace
Podle kraje
Podle měst

Jak nenaletět na Podvodné půjčky? 4 rady na co si dát pozor!

Každým dnem se v Česku uzavře velké množství podvodných, nebo pro klienta velice nevýhodných půjček. Avšak nemuselo by tomu tak být, kdyby si lidé dávali větší pozor a smlouvy si před podpisem důkladně přečetli.  Tady jsou 4 rady na co si dát pozor.

1.Důkladně si prověřte poskytovatele půjčky

Výběr vhodného poskytovatele a zjištění si informací o něm, by měl být první krok, co uděláte. Dobře vám k tomu mohou posloužit nejrůznější recenze, fóra nebo diskuze o půjčkách, kterých je na internetu celá řada. Věřte tomu, že o špatné zkušenosti s poskytovatelem půjčky se lidé rádi podělí.

2.Pečlivě si vše přečtěte

Výše úrokové sazby, by rozhodně neměla být jediná věc, co vás bude zajímat. Většina půjček, bývá doprovázena dalšími poplatky, které mohou, z na první pohled slušně vypadající půjčky,
 udělat velmi nevýhodný produkt.  Proto, by jste měli dbát na to, aby vám neunikl žádný skrytý poplatek, zejména pak hodnota RPSN (Roční Procentuální Sazba Nákladů) . Co je to RPSN a co zahrnuje se dozvíte v článku zde.

3.Srovnání s konkurencí

Třetím bodem, ale neméně důležitým, je srovnání několika poskytovatelů. Půjčka bývá z pravidla závazek na několik let a z tohoto důvodu bychom výběr neměli podcenit. K jednoduchému srovnání půjček a výpočtu hodnoty RPSN vám může posloužit naše kalkulačka.

4.Sankce

Nezapomeňte si také důkladně prostudovat všechny sankce za nedodržení splátek apod.
Vše si raději několikrát přečtěte, než si budete  stoprocentně jistí, že všemu rozumíte.
Zvýšenou pozornost věnujte malým textům. To, že je něco napsáno malým písmem, ještě neznamená, že to není důležité.

Užitečné informace
Kalkulačka splátekKalkulačka RPSNNa co si dát pozor?Jak nenaletět na Podvodné půjčky? 4 rady na co si dát pozor!Co je to RPSN a co obsahujeCo je to půjčka na směnkuHome credit a CetelemPůjčky a smlouvyPůjčkyDůchody a dávkyPojištěníZonky.czBydleníÚvěry a půjčkyDaně a mzdyÚčty a spořeníAktuality - půjčkySlovenská verze webuTepelná čerpadla Fujitsu
Zavřít reklamu
banner 300x600
banner 300x600